Co chwile odpalali petardy, śpiewali faszystowskie piosenki. Oczywiście nikt nie reagował - powiedział jeden z obserwatorów zdarzenia. " to akurat z tvnu. Tylko zastanawia mnie jakie to są faszystowskie piosenki?
Jasiu nie wierz we wszystko co podaje ministerstwo propagandy
a zaczelo sie od tego ze meksykanin uderzyl mocno w pupe kobiete spacerujaca z dzieckiem
a kibice sie za nia wstawili
Przecież to się kupy nie trzyma. Przecież kibice są monitorowanie od wyjazdu (a nawet wcześniej) do przyjazdu z powrotem do domu. To raz. Dwa jakoś dziwnie że zatrzymali Meksykanina. Mam wrażenie, że komuś zależy na takim obrocie sprawy - kibole bandyci (swoją drogą że dużo w tym prawdy). Sorry le na kilometr pachnie to prowokacją. PO brzydko się chwyta.
LUDZIE, PRZECIEŻ TEN BRAK REAKCJI POLICJI TO ZAPLANOWANA AKCJA. PRZECIEŻ NARÓD MA KIBOLI KOJARZYĆ Z RUCHEM NARODOWYM, IDĄ WYBORY. ZOBACZYCIE JAKIE BĘDĄ PROWOKACJE 11 LISTOPADA, JAK WŁADZUNIA NASZA ŚCIĄGNIE EKO BOJÓWKI Z CAŁEJ EUROPY!
Ale dlaczego dwóch meksykanów zostało zatrzymanych? Ano pewnie z takiego powodu, że być może byli jednymi z tych, którzy wszczęli bójkę. Sorry ludzie, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że kilkuset kibiców jakiejś drużyny na plaży pełnej ludzi nagle atakuje akurat kilkunastu meksykańskich marynarzy, a zapewne byli jeszcze jacyś inni obcokrajowcy. Oczywiście nie wiedzieli, że aż taka ekipa jest w pobliżu, być może natknęli się na kilku którzy z przodu bardziej byli wysunięci i doszło do jakiejś sprzeczki. Jeśli tak, to czemu nikt inny nie oberwał, skoro było pełno ludzi? Łykacie wszystko, a wystarczy pomyśleć czasem. Niech wyjaśnią okoliczności.